Sustainable Shapes by KAMPERHAUG AB

Om

MIN FILOSOFI

Vi tränar alla av olika anledningar. Ibland tränar vi mindre när höstlöven faller och kanske intensivare inför sommardagarna. Ibland kan det vara inför en tävling, ett viktideal, rehabelitering eller kanske för ett välbefinnande i vardagen. Oavsett nivå, erfarenhet eller ålder är följande recept återkommande: variation i olika former. Det gör träningen till ett kul element och ger långsiktiga resultat. Rörlighet, kondition, styrka och stabilitet är mina tårtbitar. Jag älskar allsidighet, att surfa, utomhusträning och kampsports inspirerad träning. 

DET PERSONLIGA

Långsiktighet är mitt syre. Träning ska vara en del av resten av livet, även om inte jag är med på hela den resan, vill jag se till att vara med på starten av den. Jag vill vara med och bidra till att skapa en stadig grund utifrån mina personliga hörnstenar som bygger på kunskap, energi och glädje.

Till mig är du välkommen för personlig träning, mindre företags grupper men även om du vill att jag inspirationsföreläser om hur man får träning att bli ett karriärsdrag.